Tilbakemeldinger fra valpekjøpere

«Kjære, kjære Christel med familie. Fra absolutt første øyeblikk vi hadde kontakt, følte jeg en sterk tillit til deg. Femme er dachs nr 5; – Aina og jeg vokste opp med vorsteher’e, og hadde også en selv. Siden ble det kun langhåret dachs, – 3 dverger; alle «Femme». Du og dine kan ikke bare ha vært heldige med dachsene hos dere, dere må også ha vært veldig tilstede for dem. Der kjærlighet har prioritet, går det sjelden galt. Fra første øyeblikk i Bergen var Femme trygg og full av tillit. Kanskje har Femme vært både den hunden jeg trengte mest, som enkemann, men også den hunden som hele tiden har halen i været og deltar sosialt med mennesker og andre hunder på en utrolig fin og trygg måte. Vi er rett og slett beste-kompiser. Jeg har en inngrodd kjærlighet for dyr, vet litt om dyr gjennom et langt liv, – og vet å verdsette alt det ordentlige og seriøse arbeidet dere må ha lagt ned med Femme og Femme’s røtter. Bruk meg når som helst som referanse; jeg har 100% tillit til deg og dere. Tusen, tusen takk for Femme»

«En liten tilbakemelding fra oss som er skikkelig fornøyd med valpen vi har kjøpt hos dere. Wilma er en aktiv liten valp som er både sunn, kvikk, artig og kosete. Hun spiser godt, og er lett å tilvenne ulike situasjoner. Hun var en svært tillitsfull og nysgjerrig valp fra første stund, og har helt tydelig vært fostret i et trygt og godt miljø før overtakelse Vi har en Standard dachs (tispe) fra før, og de to er blitt skikkelig gode venner. Så, vi er strålende fornøyd med valg av valp, valg av oppdretter og den gode oppfølging vi har fått både før, under og etter kjøpet. Tusen takk for lille Wilma»

«Veldig ryddig og seriøs oppdretter. Vi satt stor pris på å bli hold oppdatert mens vi ventet i spenning på å få hente pelsklingen. Vi fikk god informasjon angående hundehold og spesielt dvergdachser! Det var veldig kjekt å få med et skriv som vi kunne lese da vi kom hjem! Valpen vi kjøpte har et godt lynne og lærer raskt. Hun er en veldig sosial og glad hund som sjarmerer alle rundt seg. Ved oppfølging hos veterinær har det kun vært positive tilbakemeldinger om hundens helse. Alt i alt er vi veldig fornøyd og hadde uten tvil valgt Arcadias Pride som oppdretter igjen! Bare gode ord å komme med!»

«Vi har kjøpt vår herlige Magda av Christel og gjengen på Arcadias Pride. Det var ingen tvil om at det var en trygg og godt sosialisert valp jeg hentet på Flesland i januar. Magda tok oss med storm, og ble en god «lillesøster» for de to andre dvergdachsene våre. Hun er ei frøken med mye vilje, men er også veldig kjærlig og snill. Hun er veldig leken og oppfinnsom, og elsker å gjøre «galt». Akkurat som en trygg valp skal være. Har god erfaring med Arcadias Pride, og kommer absolutt til å anbefale framtidige valpekjøpere om å kjøpe valp fra de. Fin oppfølging, og hyggelige oppdrettere. Terningkast 6!»

«Vi var så heldig å få vår første valp fra denne fantastiske oppdretteren.

Vår Airabell (Mia) har bare vært en drøm siden dag en. Skryt har vi fått av både hundetrener og dyrelegen. Hun er en utrolig tillitsfull hund som lærer fort. 

Kommer godt overens med alt av levende skapninger.

Var skeptisk til kjøp av dachshund grunnet bjeffing og toppscore i ødeleggeslyst, det har ikke vært noe å frykte.

Arcadias pride har med andre ord valper med utrolig gode gener og godt gemytt. Christel er en seriøs oppdretter med alle papirer i orden, jeg vil anbefale hun videre til andre kjøpere.

Vi som førstegangs hundekjøpere er storfornøyd!