Valpekull A

A-kullet

Dette er kennel Arcadias Pride’s første valpekull. Dixie ble parret med Web’s Alfa Centauri fra Kennel Lurvelegg 8. September 2021.

Den 9. November fødte Dixie seks nydelige valper. 5 jenter og en gutt. Alle valpene er solgt, og er klare for levering fra 04. Januar 2022, og blir levert ferdig vaksinert, chippet og registrert i NKK. Les mer om valpene nede på siden.

Dixie

Dixie ble født 19. Desember 2019 på Osterøy utenfor Bergen, og kom til oss som 8 uker gammel valp i februar 2020. Hun har et fantastisk lynne, og er familiens kjeledegge og turvenn.

Web’s Alfa Centauri

Web’s Alfa Centauri bor i Fyllingsdalen i Bergen, og kommer fra Kennel Lurvelegg. Alfa er en nydelig hannhund med godt gemytt. NUCH premiert.

Valpene

Aurelia av Arkadias Pride

Aurelia av Arcadias Pride. (tispe) Første valp ut! Ble født 9. November kl 00.09 og veide 182gram. Aurelia er veldig kosete, og trives godt i halsgropen til matmor. Aurelia reiser til et nytt hjem på Averøy nytt hjem i Januar.

Ametyst av Arcadias Pride

Ametyst av Arcadias Pride. (tispe) Andre valp ut! Ble født 9. November kl 00.40 og veide 220gram. Ametyst var eneste valp som laget lyd når hun kom til verden. Ametyst flytter til et nytt hjem på Stord i Januar.

Airabell av Arcadias Pride

Airabell av Arcadias Pride. (tispe) Tredje valp ut! Ble født 9. November kl 01.09 og veide 215gram. Airabell er minstejenten i flokken, og roligst av dem alle. Airabell flytter til et nytt hjem i Vadsø 10. Januar.

Ambrosia av Arcadias Pride

Ambrosia av Arcadias Pride. (tispe) Fjerde valp ut! Ble født 9. November kl 01.33 og veide 213gram. Ambrosia er gjengens bølle. Mest lyd og mest lek av dem alle. Ambrosia flytter til en koselig bestefar i Ulefoss i Januar.

Angel Magda av Arcadias Pride

Angel Magda av Arcadias Pride. (tispe) Femte valp ut! Ble født 9. November kl 02.31 og veide 206gram. Angel er mest kontaktsøkende, og er alltid den som vil opp i fanget. Angel flytter til et nytt hjem i Alta 5. Januar.

Azlan av Arcadias Pride

Azlan av Arcadias Pride. (hann) Siste valp ut! Ble født 9. November kl 02.49 og veide 208gram. Azlan er eneste gutten i flokken, og absolutt størst i gjengen. Azlan flytter til forvert her på Askøy den 4. Januar.